Media / Advertentiekaart

Voor de klanten van clubbladen.com hebben we een media/advertentiekaart samengesteld. Deze kaart is bedoeld voor geïnteresseerde adverteerders en sponsors van je club. De media/advertentiekaart geeft overzichtelijk weer wat de mogelijkheden zijn om te adverteren bij je club.

Op deze media/advertentiekaart staat onder andere:

  • Beschikbare advertentieformaten in het clubblad
  • Advertentiemogelijkheden online
  • Advertentietarieven
  • Sponsormogelijkheden
  • Doelgroepbeschrijving en andere relevante informatie
  • Oplage, bezoekers, statistieken
  • Specificaties aan te leveren advertentiemateriaal
  • Kwaliteit advertentiemateriaal
  • Adres aan te leveren advertentiemateriaal

De media/advertentiekaart wordt voor jouw club aangepast. De club bepaalt de advertentiemogelijkheden en -tarieven, wij maken er een overzichtelijke kaart van die naar elke potentiële adverteerder gestuurd kan worden.

Extra service van clubbladen.com!